Remaja Terima Balasan Segera Selepas Tunjuk Hebat BuIi Warga Emas Dalam Lif

Sebuah video rakaman litar tertutup (CCTV) yang dimuat naik oleh pengguna Facebook Braelyn Shah menarik perhatian orang ramai. Menerusi video tersebut, dapat dilihat warga emas dibuIi oleh remaja di dalam lif gara-gara tidak berpuas hati.

Menurut laporan, kejadian itu terjadi apabila seorang lelaki warga emas yang telah masuk ke dalam lif dan bertindak menekan butang tutup pintu lif tetapi seorang remaja bersama rakan cuba nak masuk lalu ‘tersepit’ seketika sebelum pintu lif kembali terbuka disebabkan mengesan ada objek pada pintu.

Lantaran itu, tindakan warga emas itu tekan butang lif dengan cepat membuatkan pemuda itu berasa bengang dan bertindak memarahi serta mengug0t untuk memuk0l warga emas terbabit.

Dapat dilihat, warga emas tersebut masih kelihatan tenang dan meminta maaf kepada pemuda itu berulang kali. Rakan-rakan kepada pemuda terbabit dilihat tidak membantu untuk menyelesaikan ketegangan yang berlaku.

Selepas warga emas itu keluar dari lif, pemuda terbabit masih tidak berpuas hati dan bertindak bersemuka dengan warga emas itu. Tidak lama kemudian, ada beberapa orang lelaki keluar daripada lif dan terus lindungi warga emas itu serta menghubungi rakannya untuk ‘backup’.

Video tersebut telah meraih perhatian orang ramai di Taiwan dan juga Malaysia serta jadi bualan ramai. Rata-rata warganet berasa puas hati melihat apabila melihat pemuda itu terima balasan segera.

👉 LINK VIDEO

Tidak hanya itu, para warganet juga berpendapat bahawa tindakan pemuda tersebut sangat kurang ajar dan tidak patut kerana boleh sahaja dia menunggu untuk naiki lif seterusnya jika terlepas serta tidak meIemparkan kemarahan seperti itu. – Sumber & video dipetik dari The V0cket, Facebook

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! SK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Be the first to comment on "Remaja Terima Balasan Segera Selepas Tunjuk Hebat BuIi Warga Emas Dalam Lif"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*