Tak Apalah Benda Dah Jadi, Tapi Saya Tak Mahu Jumpa Dia Lagi” – Awie Dit!pu Adik Sendiri?

Penyanyi p0pular Datuk Awie, akui tidak mahu bertemu dengan individu yang telah men!punya baru-baru ini walaupun pihak terb@bit ada mengajak untuk berbuat demikian.

Awie berkata, dia tidak mahu bertemu dengan individu tersebut kerana tidak mahu menger0hkan lagi keadaan.

Tambahan lagi katanya, individi yang men!punya itu bukan orang lain, tetapi seseorang yang telah dianggap sebagai adik selama ini.

“Saya bukan tidak mahu bertemu dengannya tetapi saya tak0t ke@daan menjadi lebih bur0k. Jadi lebih baik elak untuk bertemu.

“Saya kalau boleh dah tak mahu teng0k muka dia. Saya tidak sangka orang yang dianggap seperti adik, sanggup buat saya macam tu.

“Apa pun saya sudah maafkan perbu@tan dia, Cuma saya harap dia ins@f dan tidak menguIangi perbuat@nnya itu,” katanya kepada Gempak.

Awie ditemui ketika majlis sidang media Konsert Awie Romantika di Flora Terrace, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Dalam perkembangan lain, Awie memberitahu sudah bersedia untuk membukukan perjalanan hidupnya sebagai anak seni.

Katanya, tidak akan ada rahs!a mengenai perjalanan seninya selama lebih tiga dekad sebagai anak seni, dan semuanya akan diceritakan dalam buku tersebut.

“Ada banyak yang belum saya ceritakan kepada umum, tetapi semuanya berkaitan saya dan tidak akan sesekali saya membuka a!b individu lain yang pernah ada dalam hidup dan kerjaya saya.

“Sebelum ini sudah ada penulis yang mahu memulakan memulakan pr0jek itu tetapi terp4ksa ditangguhkan kerana syarikat penerbitan pula ditutup.

Bercerita mengenai Konsert Awie Romantika pada 15 Februari 2020 nanti, Awie berkata, konsert itu diadakan sempena meraikan sambutan jubli perak kerjayanya sebagai penyanyi solo.

Konsert mega berk0nsep teaterikal itu turut mengvndang beberapa rakan seperju@ngan, termasuk penyanyi Indonesia.

“Setakat ini, antara nama dalam senarai, termasuk Erra Fazira, Ziana Zain, Datuk Seri Siti Nurhaliza dan artis Indonesia.

“Belum pasti tetapi, ia masih dalam perbincangan kerana perlu diselaraskan mengikut kesesuaian tema,” katanya.

Sumber:gempak

Be the first to comment on "Tak Apalah Benda Dah Jadi, Tapi Saya Tak Mahu Jumpa Dia Lagi” – Awie Dit!pu Adik Sendiri?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*