“Salahkah Saya Memuat Naik Sesuatu Yang Positif..”- Ayda Jebat Jawab Isu P4nas Suami C1um Keti4k

Mungkin kerana ianya terlalu ‘mesra’ untuk dikongsikan, disebabkan itu ramai tidak senang ianya dipertontonkan oleh pasangan pengantin baru Ayda Jebat dan Nabil Mahir. Nampaknya masih belum reda lagi isu ‘c1um b4u ket1ak’ ni kan?

Ramai menganggap perkongsian Ayda di Instagram Story mengenai sikap suaminya yang suka menc1um pipi berulang kali selain suka bermanja dengannya sebagai sesuatu yang tidak wajar dikongsi hingga mengundang rasa melvat serta lvcah.

 Ayda ketika dihubungi Harian Metro berkata, dia tidak mampu mengawal sikap netizen yang tidak henti meng3cam namun dia ingin memohon maaf sekiranya tindakannya itu dirasakan tidak manis.

“Salahkah saya memuat naik sesuatu yang positif dan turut disokong oleh ramai pasangan suami isteri yang turut menerima layanan sama meskipun ada diantaranya sudah berkahwin lebih 20 tahun. Mereka begitu suppotif dan mendoakan agar kebahagiaan saya dan Nabil terus berkekalan.

“Hanya ingin menunjukkan rasa bahagianya bercinta selepas kahwin..”

“Daripada perkongsian saya itu, ada juga pasangan yang berasa sed1h dan cemburu apabila mengatakan suami mereka tidak romantik selepas berkahwin malah nak minta bergambar bersama pun tidak mahu. Jadi saya harap janganlah melihat apa yang dikongsikan dari sudut yang neg4tif dan lvcah sebab saya hanya ingin menunjukkan rasa bahagianya bercinta selepas kahwin.

“Ada rakan-rakan dan peminat beritahu saya, masa awal-awal bercinta saja indah, tapi selepas kahwin tiada sudah momen bahagia itu.Tapi saya bersyukur sebab menerima layanan yang baik selepas berkahwin. Saya hanya berkongsi sikap Nabil yang manja dan tidak dibuat-buat. Bagaimanapun saya ingin memohon maaf sekiranya ada pihak berasa kurang senang melihat kemesraan kami. Saya tak mampu nak menjaga perasaan semua orang,” katanya.

Menurut Ayda, apa yang dikongsikan mengenai sikap Nabil adalah perangai sebenar suaminya.

“Saya sedar memiliki pengikut daripada pelbagai lapisan umur di laman sosial Instagram. Jadi segala perkongsian yang dimuat naik, saya akan pastikan ia tidak keterlaluan. Namun jika ada yang beranggapan sebaliknya, anda perlu mengubah mentaliti dan jangan terlalu berfantasi.

“Tapi lihat perkongsian ini sebagai sesuatu yang positif serta doakan agar kemesraan ini berkekalan dan anda sendiri turut mengimpikan layanan seperti ini,” katanya.

 

 

Sumber: Hmetro

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! SK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Hot FM