Nyanyian Lagu Nasyid Oleh Namie, “Abis Dikokah Story Hidup Abe Namie”

Sejak minggu lalu persembahan kumpulan Ubi di pentas Muzikal Lawak Superstar telah mencuri perhatian ramai. Dalam persembahan dari kumpulan yang dianggotai Namie, Fad Bocey dan Sharif Zero itu, salah seorang dari mereka melakonkan semula karakter Haqiem Stopa.

Disebabkan itu, telah berlakunya fenomena Namie Smy menyanyikan dengan gayanya tersendiri. Malah penonton turut bersetuju bahawa suara Namie Smy ini boleh tahan merdu.

Sejak itu ramai juga yang mula menggali siapakah Namie Smy ini sebenarnya. Sebelum ini ramai kenalinya sebagai seorang guru dan juga influencer. Hasil pencarian ada yang mendedahkan Namie Smy pernah muncul sebagai penari latar dalam salah satu muzik video Hael Husaini.

Bagaimanapun, terbaharu video Namie Smy diusia muda remaja pula menjadi perhatian ramai. Rupanya Namie dulu pernah menyanyi nasyid! Berikut adalah perkongsian ramai yang menjadi tular di TikTok baru-baru ini:

Disebabkan video yang tular itu, Namie cuba menyanyikan semula lagu nasyid tersebut. Berikut adalah perkongsian nyanyian lagu nasyid oleh Namie yang memang merdu:

Perkongsian ini juga telah meraih perhatian warganet. Rata-rata warganet puji suara yang dimiliki oleh Namie ini. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian video nyanyian lagu nasyid oleh Namie tersebut:

“Part dia nangis tu mesti dia teringat balik zaman dia nasyid dulu”

Screenshot at Aug 05 11-23-56

“Ni ke penyanyi nasyid tu..Stopek kan ni”

Screenshot at Aug 05 11-23-40

“Suara tak sama bang…Buat sampai sama please”

Screenshot at Aug 05 11-23-20

“Abis dikokah story hidup abe namie”

Screenshot at Aug 05 11-21-55

“Respect dia..Hari biasa jadi guru..Hari minggu jadi pelawak”

Screenshot at Aug 05 11-21-29

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! SK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

SUMBER: HCL

Be the first to comment on "Nyanyian Lagu Nasyid Oleh Namie, “Abis Dikokah Story Hidup Abe Namie”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*