Kenyataan Mengen4i Status Perk4hwinannya Kini Buat Ramai Terkejut, Ini Ucapan Sharnaaz Buat Shila Amzah

 

Semalam, penyanyi, Shila Amzah membuat pended4han meng3jutkan apabila dia dikatakan sudah dua bulan keluar daripada rumahnya di Cyberjaya. Bukan itu sahaja, pelantun suara ‘Pat4h Seribu’ ini sudah memf4ilkan pencer4ian dengan suami.

Berikutan daripada pended4han tersebut, rata-rata rakan artis melu4hkan rasa terk3jut dan mendoakan yang terbaik buat Shila Amzah dan keluarga. Menjengah di ruangan komen, Sharnaaz Ahmad antara salah seorang rakan artis yang memberikan kata-kata positif buat penyanyi tersebut. Menurut Sharnaaz, setiap dug4an dan ujian yang berlaku pasti ada ganjarannya.

Semoga semua tabah mengharungi ujian. Semoga semua dalam keadaan yang baik-baik.

Susulan daripada komen tersebut, rata-rata netizen mula memb4njiri ruangan komen berkenaan. Menurut netizen, mereka mahu melihat Sharnaaz berbaik semula dengan Shila Amzah selepas masing-masing membawa haluan hidup sejak beberapa tahun yang lalu.

Terdahulu, nama Sharnaaz dan Shila Amzah pernah mencur1 perhatian ramai apabila hubungan mereka sebagai kek4sih telah terler4i. Sejak daripada kontrversi tersebut juga, Sharnaaz dilihat memberi fokus terhadap bidang lakonannya manakala, Shila meluaskan sayapnya sebagai penyanyi di peringkat antarabangsa.

Sha subhanAllah. Akak doakan semoga sha diberikan kekuatan mel4mpaui apa yang sha fikirkan. InsyaAllah berkat kes4baran Allah akan ringankan beb4n dan beri ganjaran set1mpal. Kami doakan yang terbaik. If u need any help just reach out to us okay.

Selain Sharnaaz, pelakon, Nadiya Nisaa turut berdoa kepada Allah agar sahabat baiknya itu diberikan keku4tan. Ujar Nadiya, semua rakan-rakan artis termasuk dirinya sentiasa ada bersama Shila. Antara barisan artis yang memberikan kata-kata semangat buat Shila di Instagram ialah Misha Omar, Nad Zainal, Janna Nick, Hael Husaini, Jue Aziz, Shiha Zikir, Tomok dan ramai lagi.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! SK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Oh Bulan

Be the first to comment on "Kenyataan Mengen4i Status Perk4hwinannya Kini Buat Ramai Terkejut, Ini Ucapan Sharnaaz Buat Shila Amzah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*