VIDEO “Ibu Bapa Dah Cer4i Gad0h di Parking,” Anak di Teng4h Men4ngis Teres4k-es4k

Masalah rumah tangga sememangnya kerap kali berlaku dalam perkahwinan. Tidak mungkin perselisihan faham kerana masing-masing mempunyai sikap serta perangai yang tersendiri.

Namun, seeloknya janganlah sebagai pasangan yang sudah mempunyai anak untuk bergaduh di hadapan anak-anak yang masih kecil kerana ia boleh menghadirkan trauma tersendiri dalam diri si kecil itu.

Curang tapi dah cerai?

Walau bagaimanapun, menerusi video yang dimuat naik seorang pengguna Twitter dikenali sebagai @imaranmarcella, dia telah berkongsi beberapa video satu pasangan yang bergaduh di hadapan anak kecilnya sehingga kanak-kanak tersebut menangis.

Gaduh dengan bekas suami

Walaupun mereka dikatakan sudah berpisah, namun hubungan mereka dikatakan sedang berada dalam fasa pemulihan, namun wanita yang merakam video berkenaan memaklumkan yang lelaki itu menipunya kerana sudah ada wanita lain.

Masalah rumah tangga tersebut membuatkan anak yang berada di tengah-tengah itu menjadi ‘mangsa’ kerana mendengar ibu dan bapanya bergaduh dan saling salah menyalahkan.

Meraung dalam kereta

Walaupun punca sebenar mereka bergaduh tidak dipastikan, namun apa yang menjadi pemerhatian warganet adalah keadaan anaknya yang menangis melihat semua itu.

Elakkan gaduh depan anak

Mereka turut meninggalkan komen dengan kasihan melihat wanita itu juga kerana dipermainkan oleh bekas suami yang kononnya mahu berhubungan baik dengannya.

Warganet juga sempat menasihati pengguna Twitter tersebut supaya tidak mencampuri hal rumah tangga orang lain kerana tiada kena mengena dengan mereka.

Jangan lah gaduh depan anak

Terganggu emosi budak tu

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! SK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: Twitter @imranmarcella

Be the first to comment on "VIDEO “Ibu Bapa Dah Cer4i Gad0h di Parking,” Anak di Teng4h Men4ngis Teres4k-es4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*