Erra Fazira Tak Mahu Selamanya Menj4nda

Pernah dua kali berdepan kegagalan rumah tangga, pelakon dan penyanyi Erra Fazira menerima ketentuan takd1r mahligai yang dibina tidak kekal sehingga ke akh1r hay4t.

Empat tahun bergelar ibu tvnggal dan sebelum ini hang4t diperkatakan mengenai hubungannya dengan penyanyi Shahir, Erra mengakui hubungan mereka sudah lama berakhir.

“Finish (habis). Sudah lama berakhir. Sekarang ini antara saya dengan dia (Shahir) sudah tidak ada apa-apa hubungan. Cuma masih lagi berhubung, tetapi setakat itu sahaja,” katanya.

Tidak berhasrat untuk selamanya bergelar ibu tvnggal, Erra berkata dia bersedia untuk berkahwin jika bertemu lelaki yang tepat.

“Saya masih menunggu dan melihat. Semuanya saya serahkan urusan jodoh kepada Tvhan. Kalau ada, akan ada. Setakat ini, saya masih sendiri dan tidak ada sebarang 1katan dengan sesiapa,” katanya.

Bagaimanapun, Erra berkata dia tidak boleh membuat keputusan sendiri dalam hal perkahwinan kerana perlu mendapat persetujuan anaknya, Engku Aleesya.

“Saya ada tanya Aleesya. Tetapi dia jawab ‘tidak payahlah’. Saya harap dia cuma bergvrau sahaja kerana saya sendiri pun tidak mahu ‘melopong’ (bergelar j4nda) sahaja selama-lamanya.

“Dia tidak kisah kalau ayahnya berkahwin, asalkan saya tidak. Itu adalah hidupnya dan saya tak mahu bercakap apa-apa.

 

Sumber : Kosmo!

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! SK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: PENMERAH 

Be the first to comment on "Erra Fazira Tak Mahu Selamanya Menj4nda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*