[Vide0] Dic3raikan ketika hamil, wanita ini pernah bngkus anak dlm plastik ketika hujan

Saat mengharungi usia kehamiIan selama sembilan bulan, seorang isteri itu pastinya mahukan si suami untuk berada di sisi memberi sokongan serta bantuan. Namun tidak bagi seorang wanita muda ini, kisah perjalanan hidupnya dalam membesarkan si kecil nyata menarik perhatian ramai.

DitaIak suami sendiri masa sar4t hamiI. Dunia rasa geIap sampailah anak dilahirkan.

Menerusi sebuah video di aplikasi TikT0k, wanita ini telah dijatvhkan dengan taIak pada empat tahun lepas ketika dirinya sedang sar4t hamiI.

Meskipun awalnya hampir berpvtus asa, namun dia terus cekal mengharvngi proses kehamiIan seorang diri sehingga detik melahirkan berbekalkan kasih sayang pada kandungannya.

Habis je p4ntang terus hijrah ke bandar.Bila hujan terpksa bvngkus anak dalam plastik.

Ibarat mendapat sinar baru dalam kehidupan, dia akhirnya mendapat tawaran pekerjaan javh di bandar. Mengenangkan nasib si anak, ibu tvnggal ini nekad untuk berhijrah selain berjanji untuk bertanggungjawab demi kelangsungan hidup bersama. Segala svsah senang dilalui dua ber4nak ini termasuklah terpksa menyewa bilik bujang dan mered4h hujan p4nas.

Pengalaman tu membuatkan hidup lebih matang.Sekarang, anak makin besar & disayangi ramai.

Meskipun membesarkan anak lelakinya seorang diri, wanita cekal ini mengakui kehidupannya sekarang lebih bahagia. Malah segala pah1t manis pengalaman hidupnya membuatkan dia semakin matang.

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! SK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: http://dbongkar.com/2020/10/29/ank-dlm-plstik/