Sudah akrab, suami Emma Maembong tak kek0k ci0m adik ipar

Tarikh cantik 20.02.2020 telah menjadi pilihan beberapa artis untuk mengabadikan detik bersejarah dalam hidup mereka dengan melangsungkan pernikahan.

Sudah tentu ia akan menjadi tumpuan media berikutan tarikh tersebut hanya berIaku sekali sahaja. SaIah seorangnya adalah Emma Maembong yang memilih tarikh itu sebagai simb0lik penyatuan cintanya dengan pasangan hati..

Pada pagi Khamis itu, Emma Maembong  telah sah bergeIar isteri kepada seorang juruterbang. Dia yang merahs!akan perkahwinannya tersebut telah menjadi tumpuan media apabila gambar-gambar perkahwinannya dimuat naik ke laman sosiaI.

Namun begitu, beberapa gambar yang dimuat naik telah menjadi pertik@ian netizen apabila dia dan suami telah menci0m adik perempuannya iaitu Chacha Maembong diatas pelamin.

Mungkin pada mereka ia bukanlah satu kesaIahan memandangkan mereka sudah bergeIar ahli keluarga, namun bagi sesetengah netizen, perkara tersebut dilihat kurang manis.

Ia bukan sahaja mendatangkan fitn4h malahan menjadi asb@b sesetengah netizen mengeluarkan sind!ran. HaI tersebut juga telah tuIar dan terlihat beberapa orang yang tidak selesa dengan adeg4n sebegitu.

Terdahulu, Emma dan Muhammad Shazli Azhar, 32, telah sah bergeIar suami isteri apabila majlis akad nikah pada Khamis lalu diadakan secara tertutup di sebuah premis acara di Bukit Damansara.

Majlis tersebut juga dihadiri oleh ahli keluarga dan juga sahabat rapat sahaja. Mereka dijangka mengadakan majlis resepsi pada Mac depan.

Sumber : Syahbinar

Via OMM / Media Asia

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DBongkar

Be the first to comment on "Sudah akrab, suami Emma Maembong tak kek0k ci0m adik ipar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*